Ratio: 0 / 5

Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 

15 joves autors de 13 països assisteixen avui a Barcelona al lliurament de premis de la 8a edició del certamen literari després de ser escollits entre els 150 autors que hi han participat enguany

 

L’acte té lloc avui dimecres 14 d’octubre, a partir de les 19.30 hores, a l'Institut d'Estudis Catalans de Barcelona

El jurat del concurs literari “Un mar de paraules” ha guardonat avui amb el primer premi de l’edició 2015 del certamen el relat “Seagull” (Gavina), del grec Georgios Ampatzidis. Es tracta d’un relat, ambientat a Atenes, que combina el procés creatiu d’escriure el relat per al concurs “Un mar de paraules” amb la dificultat d’enfrontar-se - sense caure en el desànim - a la crua realitat de l’avanç inexorable de la pol·lució i la contaminació. (Trobeu adjunt el relat)

El segon i tercer premi han estat atorgats a la búlgara Slavena Zaharieva (amb “Plastic”) i al kurd Halil Ecer (“Different Similarities”).

L’acte a l’IEC avui és presentat per Senén Florensa, president executiu de l’IEMed; Joandomènec Ros, president de l’Institut Estudis Catalans (IEC); Elisabetta Bartuli, crítica literària i coordinadora del jurat internacional. El jurat internacional està integrat a més pels escriptors Jamila Hassoune (Marroc) i Pere Antoni Pons (Espanya), així com Martyna Chrześcijańska (Polònia), guanyadora de la 7a. edició.

La vuitena edició del concurs, que coincideix amb l'Any del Desenvolupament Sostenible, tenia com a tema la defensa d'un creixement sostenible i no excloent, que augmenti els nivells de vida, que beneficiï tota la societat mitjançant la distribució de la riquesa i que protegeixi tant el llegat cultural com l'ambiental.
El certamen literari, organitzat per l’IEMed i la Fundació Anna Lindh, pretén contribuir al foment del diàleg entre pobles i a l’intercanvi de coneixement i experiències entre diferents tradicions locals i internacionals.

Guardons

La selecció entre els 15 millors relats de cada edició és guardonada amb la publicació del relat en una obra conjunta i l’assistència tant a la cerimònia de lliurament de premis a Barcelona com la participació demà a l’IEMed en el seminari "Llenguatge literari, instrument de diàleg” i una visita divendres a punts d’interès històric i cultural de Tarragona.

Recordatori a mitjans de comunicació

Acte: Lliurament de premis de la VIII edició del concurs "Un mar de paraules".

Data i hora: Dimecres 14 d’octubre, a partir de les 19.30 h.

Lloc: Institut d'Estudis Catalans (c / Carme, 47).

La cerimònia de lliurament de premis és oberta a premsa. Cap a les 20h es podran remetre imatges dels guanyadors. {jcomments on}

 Buscador Grupo Pladesemapesga con tecnología de Google

En el motor de búsqueda te ayudamos a encontrar exactamente lo que buscas.

 AyTP Acción y Transparencia Publica..

PLxH AyTP Pladesemapesga protecciondenunciante

 

O Goberno do PPdeG (Feijóo) sube as subvencións aos medios de comunicación que informan adecuadamente en favor do Partido Popular ocultando comunicados de grupos sociales que denuncian corrupción..Estas subvencións non teñen unha finalidade pública específica, senón simplemente soster os gastos de empresas de comunicación privada ..

.Denuncian os funcionarios da Xunta que soo nunha partida destina 1,7 millóns de € de subvencións ...

Feijóo ya lleva dilapidado en ayudas y subvenciones más de 38 millones...221 acordos cos medios de comunicación asinados pola ...

Los editores de noticias y plena actividad de los comunicados que remiten los gabinetes del PP en la Xunta de Galicia (adentados adecuadamente - hechos para su plubicación) y que han recibido mayores importes han sido La Voz de Galicia y Faro de Vigo, seguidas por El Progreso de Lugo y Radio Popular, esto es, la Cadena COPE. Los grupos propietarios de las dos cabeceras que reciben las subvenciones más cuantiosas obtienen también ayudas a través de Voz de Galicia Radio y de La Opinión de A Coruña y Faro de Vigo Media, respectivamente cuya dotación económica fue ampliada durante la precampaña de las municipales.

deixan claro que se trata de contratos ou subvencións encubertas, mentres que medios de mayor audiencia non reciben nin un centimo de euro...Ver más....(+)